High choq

.

High choq

Genieten van de lekkerste Quetzal specialiteiten aangevuld met een glaasje prosecco!

Reserveren niet nodig bij ons, wel in je eigen agenda!

Dit verwen arrangement wordt geserveerd in twee gangen.

Naast de High Choq hebben natuurlijk ook een High Tea.

De High Choq is met chocolademelk en de High Tea met Thee.

  • High Choq
  • High Tea

De High Choq, het succesnummer van de traktaties, alle lekkernijen in een recept, samen genieten met vrienden of vriendinnen, collega’s of gewoon bekenden van de sportclub.

 

In twee gangen geserveerd vraagt dit even tijd om te genieten, we beginnen met een eerste gezonde gang, vers fruit met hier en daar een koekje en vloeibare chocolade wordt geserveerd met een heerlijk glaasje prosecco.

 

Dit eerst in alle rust tot je laten komen en genieten van de heerlijke smaakbeleving. Als je er helemaal aan toe bent komt de tweede gang, in de tweede gang komt er een bord met diverse Quetzal lekkernijen op tafel aangevuld met een bakje ijs en een heerlijke warme chocolademelk, geniet van dit lekkers.

 

Je hoeft niet te vechten met je vriendinnen want er is ruim voldoende voor iedereen. Samen is dit het lekkerst vandaar dat we vragen of je met minimaal 2 personen wil komen genieten. Reserveren hoeft niet(als je zeker wil zijn van een tafeltje mag het natuurlijk wel), in je eigen agenda voldoende tijd reserveren om te genieten is wel aan te bevelen.

Keer terug