Chocolade-in-Wageningen

REVIEW: Quetzal De Chocoladebar (Arnhem)

Lees snel meer!

Quetzal Nederland, Quetzal Almere, Quetzal Amersfoort, Quetzal Den Haag, Quetzal Utrecht, Quetzal Zeeland, Quetzal Noord Holland, Quetzal Zuid Holland, Quetzal Purmerend, Quetzal Maastricht

“Het voedsel van de goden”. Het is de universele benaming voor de zoete, pure en niet zelden bittere lekkernij die wij ook wel ‘chocolade’ noemen, tot ons gebracht door Quetzalcoatl, een veelkleurige uitheemse en door de Azteken aanbeden vogel.

De in chocoladetinten uitgevoerde winkel van Quetzal De Chocoladebar in Arnhem ademt niets anders dan chocolade. De meest exotische variaties op bereidingen van en met chocolade zijn hier verkrijgbaar en direct consumeerbaar.

Maar daar komen de Heeren niet voor! De vriendelijke eigenaar heet ons, ondanks het feit dat de zaak eigenlijk nog niet open is, van harte welkom.

De zaak is ruimtelijk opgezet met her en der een aantal tafels en banken in vierzitsopstellingen met een tafel ertussen. Verrassend is de grote ruimte achter in de zaak; hier is ruim plek voor grote groepen.

 

Lees hier verder!