Chocolademelk-Helmond
Chocolade-in-Purmerend

Honderd soorten chocolademelk bij nieuwe zaak Quetzal in Helmond

Een artikel uit de ED.

Quetzal Nederland, Quetzal Almere, Quetzal Amersfoort, Quetzal Den Haag, Quetzal Utrecht, Quetzal Zeeland, Quetzal Noord Holland, Quetzal Zuid Holland, Quetzal Purmerend, Quetzal Maastricht

HELMOND – Chocoladefans opgelet: Helmond krijgt een vestiging van chocoladebar Quetzal. Kelly Slaets uit Beek en Donk opent de zaak rond 1 december aan de Markt. De winkel komt in het pand waar voorheen Aktiesport was gevestigd. 

 

In het assortiment van Quetzal zitten onder meer 100 soorten chocolademelk, milkshakes, brownies, wafels, ijs, koffie, thee en flensjes, zolang het maar met chocolade van doen heeft.

 

Uitbaatster Slaets is geen onbekend gezicht in hartje Helmond: ruim tien jaar stond ze achter de toonbank van broodjeszaak Bakker Bart, ook aan de Markt. Nu wordt ze franchisenemer van Quetzal. De keten heeft acht vestigingen in Nederland en Vlaanderen.

 

Het Helmondse filiaal wordt de eerste winkel van Quetzal in Brabant. Alle chocolade komt van een Belgische leverancier. De naam van de winkel verwijst naar de nationale vogel van het Midden-Amerikaanse land Guatemala.