Quetzal geopend in Nijmegen, chocoladebar, chocolade, bar
Quetzal geopend in Nijmegen, chocoladebar, chocolade, bar
Quetzal geopend in Nijmegen, chocoladebar, chocolade, bar
Speciale-Brownie-met-Extra-Chocolade
High-Choq-Voor-twee

Je eigen Chocoladebar, een droom of de haalbare werkelijkheid!

Quetzal Nederland, Quetzal Almere, Quetzal Amersfoort, Quetzal Den Haag, Quetzal Utrecht, Quetzal Zeeland, Quetzal Noord Holland, Quetzal Zuid Holland, Quetzal Purmerend, Quetzal Maastricht

Quetzal Nederland organiseert een informatieavond:

Je eigen Chocoladebar, een droom of de haalbare werkelijkheid!

Datum: 12 februari 2019

Tijd: 19.30-21.30 uur

Waar: vestiging Arnhem, Weverstraat 12

 

Heb je altijd al gedroomd van een eigen onderneming? Heb je affiniteit met chocolade en wil je de horeca gasten hun verwachtingen overtreffen als het gaat om smaak en beleving? Dan is een eigen Quetzal de Chocoladebar wellicht wat voor jou! Op woensdag 12 februari wordt van 19.30 – 21.30 een informatieavond georganiseerd in de vestiging in Arnhem aan de Weverstraat 12.

 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we de mogelijkheden toelichten en zal je uiteindelijk je eigen chocolade verrassing maken om optimaal de smaak te kunnen ervaren.

Daarbij wordt antwoord gegeven op vragen als:

 • Hoe zit de formule in elkaar?
 • Wat komt er allemaal kijken bij het openen van een eigen vestiging?
 • Hoe is het om franchisenemer te zijn?
 • Er is ook een franchiseondernemer aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

 

Wie is de Quetzal franchisenemer

Als Quetzal franchisnemer beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je bent ondernemend, gastvrij en weet van aanpakken.
 • Je helpt je gasten graag aan een unieke chocolade beleving.
 • Je wilt graag zelfstandig horeca ondernemer zijn.
 • Je bent gastvrij en kan goed met je gasten praten.
 • Je hebt interesse in chocolade.
 • Je hebt hands on mentaliteit.
 • Je kan je eigen team bouwen en aansturen.
 • Je bent in bezit van het diploma sociale hygiëne of bereid om dit te behalen.

 

Opleiding in eigen huis

Een Quetzal ondernemer wordt opgeleid in de eigen vestigingen en zal voordat zijn eigen winkel opengaat ruime ervaring opdoen in de vestigingen in Nederland en België. Als je eigen chocolade bar draait zijn er regelmatig recepten updates en hierin heb je zelf ook een adviserende rol.

 

De franchiseformule

Een Quetzal chocoladebar is een dag horecaconcept waarin gewerkt wordt met enkel verse producten. Alles bereid met vloeibare chocolade in de smaak van de klanten. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vind je terug in de uitstraling van de franchiseformule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel. De formule is in België al succesvol met twee goedlopende vestigingen in Antwerpen en Leuven. Omdat veel Nederlandse klanten enthousiast waren tijdens hun bezoek aan één van deze vestigingen wil de formule uitbreiden in Nederland. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd. In Nederland zijn op dit moment ook twee goedlopende vestigingen waar klanten verast worden door de complete chocoladebeleving.

Het assortiment bestaat uit 100 verschillende chocolade melken, koffie, thee, latte, smoothies, softdrinks, milkshakes en ijscoupes. Ook lunchproducten en een high choc behoren tot het assortiment. Alles bereidt volgens eigen recept. De Quetzal Brownie wordt zeer geroemd.

 

Chocolade en Quetzal

Chocolade is Hot. Naast het uitgebreide bar assortiment chocoladeproducten hebben we bij Quetzal ook een uitgebreid assortiment Bonbons en een grote verscheidenheid aan chocoladeproducten zodat de klant altijd een leuk presentje kan meenemen. Alles wordt ambachtelijk bereid met bijpassende hoge marges zodat een rendabele winkel haalbaar is. Chocolade heeft een grote aantrekkingskracht op consumenten en zorgt voor een feel good beleving. Onderscheidend zijn in het grote aanbod van horecazaken in de gemiddelde stadscentra is niet eenvoudig, een chocoladebar daarentegen onderscheidt zich snel. Groot voordeel van het starten van je eigen Quetzal vestiging is een relatief lage start investering en vanaf de start een hoge marge om snel rendabel te kunnen zijn.

 

Aanmelden:

Stuur een mail naar Robert Hoenderdos met je contactgegevens en je krijgt een officiële uitnodiging toegestuurd. Mailen aan robert@quetzal.nl. Voor vragen over deze avond kan je ook bellen met 06-52590033

 

 

 

Lees hier de PDF