Beste-Chocoladebar-van-Nederland
Chocoladebar-Nederland-Quetzal, chocoladebar, high choc, vloeibare chocolade
Chocolade-in-Purmerend

Zeg jij chocola , dan zeg ik Quetzal!

Je dagelijkse dosis Amersfoort.

Quetzal Nederland, Quetzal Almere, Quetzal Amersfoort, Quetzal Den Haag, Quetzal Utrecht, Quetzal Zeeland, Quetzal Noord Holland, Quetzal Zuid Holland, Quetzal Purmerend, Quetzal Maastricht

Er zijn weinig dingen waar ik altijd zin in heb, maar chocola is er één van. Het is zelfs mijn graadmeter om te checken of ik ziek ben. ‘Heb ik zin in chocola?’ Is het antwoord nee, dan is er  sprake van een ernstig virus en dien ik minstens een week bedrust te houden. Laten we het er maar op houden dat chocola en ik een goede combi zijn. Heb ik dus even geluk dat ik in Amersfoort woon, want daar vind je sinds een jaar Quetzal. De eerste, echte Chocoladebar van Nederland! Lucky me..!

 

De man achter al dit chocoladegeweld is de ras ondernemer Bob van der Heul. Na jarenlang in de horeca gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond Bob toen hij tegen het Belgische franchise-concept Quetzal aanliep. Zie je wel dat niet alleen vrouwen voor chocola vallen 😉. Wie wil er nu niet de hele dag tussen de chocola zitten. En wat voor chocola, want bij Quetzal Amersfoort vind je alleen het beste van het beste. Of zal ik zeggen het lekkerste van het lekkerste..

 

Alles wat je op de menukaart ziet is homemade en wordt met veel liefde en vakmanschap speciaal voor jou gemaakt. Dat betekent dus dat die milkshake die jij net met veel zorg hebt gekozen bestaat uit twee bollen Italiaans ijs en je eigen keuze uit diverse toevoegingen zoals bijvoorbeeld hazelnoot praline, Maltezers of Oreo koekjes.. Alles wordt vers bereid, er is niks voorgesneden en er komt geen pakje aan te pas. Dat je daardoor soms iets langer moet wachten op je bestelling is alleen maar leuk omdat je Bob dan in actie kunt zien achter de bar voor in de zaak. Want daar gebeurt het allemaal!

 

Door de diverse keuzemogelijkheden kun je mixen en matchen tot wel 100 verschillende chocolademelken. Ik zeg een mooie uitdaging om ze allemaal een keer te proeven (wie durft..???). Bob maakt ze graag voor je klaar, dat moge duidelijk zijn. Maar een blik op de menukaart leert dat er hier nog veel meer lekkers te beleven valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van chocolade boterkoek, een chocolade fondue, Brownies in alle soorten en maten of Moelleux (je weet wel, zo’n zalige chocolade cake met vloeiende chocola..) Oh my god, ik proef het nu al!

 

Inmiddels heeft Quetzal Amersfoort er een paar Nederlandse broertjes en zusjes bij en is Bob verantwoordelijk voor het opleiden van de werknemers. Goed voorbeeld doet goed volgen zeggen ze toch en het heeft zo zijn voordelen als je de eerste bent in Nederland! Wat de plannen voor de toekomst zijn? Doorgroeien tot de one & only chocoladekoning  van Amersfoort natuurlijk 😉

 

En wat ons betreft is Bob met Quetzal hard op weg! Met hele fijne maandacties en een nieuwe menukaart met alle Nederlandse bestsellers kan ik niet wachten om op een herfstige middag neer te ploffen. Voor een warme chocolademelk met ‘Licor43’ natuurlijk. Om mee te beginnen dan…

 

Kun jij ook niet wachten? Mooi, want speciaal voor jullie heeft Quetzal nu een hele lekkere actie! Laat jij namelijk dit artikel zien op je telefoon, dan betaal je voor een warme chocolademelk met slagroom en een brownie maar € 5,00 in plaats van € 6,50! Ik zeg rennen naar de Kamperbinnenpoort 3 !